Topmenu

Vildt mange muligheder – fantastisk job

Det er nu, du kan ta en beslutning om at dit job fremover skal være 

  • Spændende
  • Give resultatFantastisk job - massage
  • Fleksible arbejdstider – du selv planlægger.
  • Ja, et fantastisk job

Hver enkelt klient er en ny opgave, og derfor bliver massørjobbet aldrig kedelig. Og fordi massør netværket er kæmpe stort, har du altid en masse faglige kolleger at sparre med og som du kan diskutere de forskellige problematikker med. Aldrig en dag uden positivitet.

Det fedeste er nok alt den positive feedback, “hold da op hvor har behandlingen gjort en forskel”, eller hvis du har testet en klient, og valgt at sende personen videre i systemet, når de så kommer tilbage og siger “det var lige præcist det du sagde det var”- så er det også et fantastisk job.

Når du har en travl uge, hvor børnene kommer og siger “mor du arbejder hele tiden”, eller “kan vi ikke ta en dag ud og bare hygge”- så har du mulighed for selv at justere i din kalender, uden at komme med hatten i hånden og spørge om lov. Det er Frihed.

Som massør har du virkeligt muligheden for at gøre en kæmpe forskel i andre menneskers liv, såvel som i dit eget. At kunne lindre og fjerne muskelsmerte er i høj kurs i dagens Danmark hvor så mange mennesker har stillesiddende jobs, får stress eller får skader fra deres sport.

 

Uddannelses info

Massøruddannelsen starter 15 august, og ja du kan nå at være med.

Ring for info når det passer dig, vi ringer altid tilbage skriv evt sms på 24400036.

Nå ok du er massør!

Så er kalenderen lige blevet opdateret med nye spændende muligheder for at dygtiggøre dig.