Firmamassage i Jylland

Kære virksomhed

Nu har I mulighed for at tilbyde medarbejderne billig firmamassage i Jylland uden at det koster JER noget.

Pas godt på dine medarbejdere…Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource og derfor værd at passe godt på. Sygefravær, ukoncentrerede eller stressede medarbejdere kan minimeres ved at tilbyde en simpel kropslig vedligeholdelsesaftale.Firmamassage i Jylland

Jævnlig massage er gavnligt for alle menneskers koncentrationsevne, stressniveau, helbred og minimerer kropslige smerter såsom spændinger og hovedpine.

Med en professionel massage, kan slitageskader (så som musearm eller tennisalbue) forebygges og er skaden sket kan helingen fremskyndes. Det vigtigeste er at få massagen jævnligt så der opbygges en langvarig effekt.

 

Det I vil få fra os er:

  • Massage af fagligt dygtige massører håndplukket fra egen godkendt skole jfmi.dk
  • Ingen afmelding pga. sygdom, da vores netværk er stabilt
  • Materialer stilles til rådighed, olie, tæpper, dog skal personalet selv medbringe lagen
  • Massage til dag-, aftenhold så alle kan få behandling
  • 2 medarbejdere kan behandles i timen

Vi ønsker:

  • Et kontor eller et rum hvor vi kan massere
  • Min. 8 behandlinger pr. gang
  • Et skema hvor folk har skrevet sig på, så vi ved hvem der kommer

Drejer det sig om et mindre firma, har I mulighed for at komme på klinikken i Horsens og få behandlinger.

Jysk Fysiologisk Massage Institut tilbyder firmamassage i Jylland, som personalepleje til virksomheder. Massage kan give velvære, mindske spændinger og stress, lette overbelastningsskader (tennisalbue, hovedpiner mm.) og forebygge overbelastninger.

-Virksomhederne oplever, at massagen i mange tilfælde mindsker sygefraværet på arbejdspladsen og giver større arbejdsglæde og mindre stress – typisk er besparelserne på sygefravær og effekten af øget medarbejdereffektivitet med til at gøre en investering i firmamassage til en rigtig sund forretning.

Ønsker du at aftale en tid til et uforpligtende møde, hvor du kan høre mere om Jysk Fysiologisk Massage Institut, blive præsenteret for massørerne og få alle detaljerne på plads omkring fradrag og selve håndtering af en firmamassage ordning, så ring allerede nu på: +45 75612500 eller +45 24400036

Med venlig hilsen

Piann Kolling