Bolig konsultation

[fourcol_three]

Har du nogle udfordringer i dit liv enten indenfor kærlighed både til dig selv og andre, samarbejde på jobbet eller ægteskabet, stå fast i dig selv, kreativitet, omdømme, karrierer, livsbane, sundhed, velstand, holde gang i hjulene, samarbejde, netværk, målsætning i livet med mere, kan det,  at få en konsulent ud i din bolig være godt givet ud, og alt efter om det er fysiske udfordringer kan det være en fordel at konsulenten også har uddannelse indenfor zoneterapi og akupunktur. 

Jeg har på baggrund af mere end 27 år som behandler og Bolig Essenes konsulent haft rigtig gode resultater med at kombinerer behandlingen af personen og tilhørende bolig, hvor effekten kommer hurtigere og er mere holdbar.

Under uddannelse var jeg selv en af de skeptiske kursister som havde en mening om at farver og potteplanter ikke kunne have en virkning på overordnede ting. Da min underviser havde brug for at overbevise mig, tilbød han mig at Udøve boligessens i min bolig, og her tilførte han helt nye farver som skulle rykke mig fysisk, følelsesmæssigt, mental og spirituelt.

 Men efter 3 måneder var jeg overbevist. Jeg var meget overrasket over både den psykiske og fysiske påvirkning af gamle ting, placering af ting, nye farver og et andet flow i boligen havde på mig. 

Eksempelvis kunne jeg ikke holde ud at være i min stue i 6 uger, da farverne virkelig fik mig ud af min komfort zone, og kontoret hvor jeg ellers aldrig var, blev lige pludselig et tilflugtssted. 

Efter 3 måneder mødte jeg manden i mit liv og vi hænger sammen den dag i dag. 

Efterfølgende har jeg som bolig essens konsulent selv gjort det samme for 34 personer til dato.

En anden klient havde bedt mig komme på grund af ægteskabelige problemer, hvor hun ikke selv var klar over helt præcis hvad der var galt. Da jeg går rundt i boligen og kigger på kraftfelterne og de fem elementer spørger jeg hende om det eventuelt kan være kommunikationen og deres jobsituation i parforholdet der kan være årsagen?

Hvorefter hun var ved at tabe underkæben. Efter vellykket boligindretning og omstrukturering af energierne var problemet løst.

Redskaberne jeg bruger i boligen er:

  • Vejledning i at smide væk
  • Boligessens og livstemaer
  • De 4 niveauer
  • De fem elementer
  • Kompasretning
  • Farver og indretning

Fremgangsmåden når du bestiller mig som konsulent.

Vi aftaler en dato hvor jeg kommer ud

Du skal regne med ca 3 timer hvor jeg er hos jer, herefter går jeg hjem og har ca timers arbejde med din bolig.

Den første time, tager vi en snak om hvad jeres udfordringer er og hvad økonomi i regner med at kunne investere i boligen.

Hvilke ting der betyder noget for dig og om der er nogle rum, der enten samler rod eller ikke benyttes.

De næste 1 ½ time går jeg rundt i boligen og observerer og mærker om energi flowet er i orden

Derudfra bestemmer jeg farver og ind imellem placering af ting. I den tid jeg går rundt i boligen vil jeg gerne gå selv men selvfølgelig kan I godt være i huset. 

Den sidste halve time fortæller jeg dig og familien de farver der vil gavne at få malet og hvordan de kan påvirke jeres problemstilling. Ved teen-age børn kan det være nødvendigt at lave deres egen baguae

Er der farver I ikke kan lide, må vi tage en snak om der eventuelt kan findes en farve der kan gøre det samme.

Prisen starter fra kr. 3800,- alt efter boligens størrelse.

Vejledning i oprydning og det at smide væk

Det er vigtigt at skille sig af med ødelagte ting eller sammen lappede ting. Hvis det ikke giver en glæde indeni, så gør det ikke noget godt. Så tager det energi i stedet for at give energi.

Alt der sættes på loftet tynger din skulder hvis tingene ikke bliver brugt (eksempelvis julepynter ok da det er fremme engang om året, hvorimod oldemors gamle stel som har stået i 10 år på loftet det tynger) 

Jeg anbefaler at læse Karen Kingstons bog: Ryd op i dit rod med Feng Shui

[/fourcol_three] [fourcol_one_last]

 

[/fourcol_one_last]