Topmenu

OL deltagerne reklamere for bindevævsmassage – lær det her

Bindevævsmassage også kaldet vacumterapi.

Ol deltagere har reklameret for os.  Så du svømmerne til OL? De havde tydelige mærker efter de sugekopper vi bruger til vacumterapi. De har en teori om at det får dem til at præstere bedre. Så det er nu, der er mulighed for god indtjening på klinikken.

Bindevævsmassage går utrolig meget mere i dybden end vi tror, derfor kan der også komme gråd sorg og andre spændinger der forløser sig. Vi mener på skolen, det er rigtig vigtigt,du er uddannet til, hvordan du bruger bindevævs massage.

Det vi gør som massører er, at kickstarte fedtvævet og blodcirkulationen. Med sugekopper kan vi ofte behandle dybere end med tommelfingre i startfasen. Efter et par behandlinger kan resultatet allerede være tilstede.

Der er flere forskellige problematikker, hvor du kan bruge bindevævs massage:Bindevævsmassage (36)

  • Hvis klientens hud skal strammes lidt op, evt. efter gravidisitet
  • Ved bindevævs sygdomme, men her er der yderligere restriktioner på kurset.
  • For at få gang i blodcirkulationen, uro i benene, vægttab osv.
  • Acne ved unge piger. Her er bindevævs massage et guldæg.

Behandling af uren hud

Et godt eksempel på når bindevævsmassage er effektiv.

En ung pige på 13 år kommer med meget uren hud i ansigtet. Der er 2 måneder til konfirmationen, så hun var ikke særlig glad. Jeg benytter jo ikke kopper i ansigtet.  Men ved at give hende 5 rygmassager over 3 uger forsvandt hudorme og bumser, og selvfølgelig med lidt omtanke på kosten, ved at undlade de helt fede ting.

At se hendes reaktion var næsten betaling nok, hun var klar til at komme i den fine kjole.

Hvordan kan det at bindevævs massage afhjælper uren hud?

Vi skaber mere blodcirkulation i hele kroppen, og de store blodåre ligger jo meget i den midterste del af kroppen. Massage her vil indvirke på hele kroppen også i ansigtet.

Behandling af bindevævs sygdom

En anden klient  kommer på klinikken med en bindevævs sygdom og har igennem 1 år fået stærk medicin.   Jeg lover aldrig noget – men er frisk på at prøve.

Vi har det motto, at hvis vi ikke når væsentlig bedring på 3 behandlinger, skal der gøres noget andet.

Jeg går i gang med kopperne og efter 10 min. er kopperne helt sorte, hvilket betyder der er mange affaldsstoffer, der bliver frigivet og her stopper jeg, da han får den velkendte hovedpine han døjer med.

Bedre søvn og ingen hovedpine

Da han kommer 2 gang fortæller han, at han sover bedre og ikke har haft hovedpine siden.

2 behandling tager ca. 30 min. Og hans hud bliver hurtigere blød og behagelig at arbejde med. Da han kommer til sidste behandling, fortæller han at han er gået 50% ned i medicin efter hans læges anbefaling. Det er så fantastisk at kunne gøre en forskel, nogen gange bliver jeg selv overrasket og det er jo fedt.

Gør dig selv og dine hænder en tjeneste, for det er meget lettere at varme op med kopperne, og i sidste ende spare du lidt på dine kræfter.

Næste kursus i Bindevævs massage / vacum terapi er 21. oktober 2016 kl. 15-21:00.

Læs mere om vores bindevævs massage kursus.

Kom og besøg vores fantastiske sted og dejlige omgivelse i Horsens.

Piann Kolling

P.s.: Se her hvornår vi holder flere bindevævs massage kurser.