Lægeeksamineret massør og sportsmassør

Bliv en dygtig massør/sportsmassør med et godt fundament: I alt 150 timers undervisning + lektier.

[fourcol_three]

 • Ønsker du den bedste massøruddannelse på markedet?
 • Brænder du for at arbejde med mennesker?
 • Vil du se resultater af dit arbejde?
 • Ønsker du nye jobmuligheder?
 • Ønsker du et godt fundament som behandler?

Med en massageuddannelse, som lægeeksamineret (der er stor forskel på om det er lægeeksamineret eller lægesuperviseret) massør hos os, har du en solid værktøjskasse (en super god grunduddannelse), hvor der er plads til alle specialværktøjerne (mange spændende efteruddannelses muligheder). Rent praktisk lærer du at give en helkropsmassage og mærke og løsne spændinger i musklerne, og teoretisk lærer du primært om muskler, knogler og led.

Lær at løsne spændinger og lindre smerte med fysiologisk massage

Som færdiguddannet massør kan du give en effektiv massage, løsne spændinger og gøre en forskel på almindelige spændingsproblemer som hovedpine, ischias problemer, ondt i ryggen og meget mere, her kan du se resultater af dit arbejde med det samme, og har mulighed for at starte din klinik.

På massørskolen,  bliver du undervist én fast dag, en gang om ugen over 30 uger, undervisningen foregår på skolen (ikke e-learning) på  aftenhold (se kalender).

Undervisning efter dine behov

I massøruddannelsen går vi meget op i at den enkelte elev er med i undervisningen og tager maximum 8-10 kursister på hvert hold, for at opretholde det gode faglige niveau, derfor er undervisningen indlevende, grundigt forklaret og visuel. Det er en nødvendighed at læse på lektier fra gang til gang.
Kræves der evt. en ekstra undervisningstime for at du kan forstå stoffet, så finder vi ud af hvordan vi kan passe det ind..

Nedenfor kan du se en video med elevudtalelser fra nogle af dem, der har gået på massørskolen[/fourcol_three] [fourcol_one_last]klassemassage-31-e1445244523496

Tilmeld dig Horsens Tilmeld dig Haderslev[/fourcol_one_last]

[twocol_one][/twocol_one] [twocol_one_last][/twocol_one_last]

Se flere udtalelser fra elever her

Et nyt netværk, der rækker ud over massørskolen

Massøruddannelsen er på et fagligt højt niveau, og der skal påregnes 8-10 timers lektielæsning pr. uge, alt efter hvor god du er til indlæring. Du får adgang til elev login her på bliv-massør.nu, hvor du vil finde online øvelsesmateriale (gratis med i uddannelsesforløbet) under din uddannelse med videoer, opgaver og tips mm. Disse videoer tæller ikke med i det samlede timeregnskab som det gør på nogle skoler. Kun en hjælpende hånd for at gøre dig endnu bedre.

Alle eksaminer er udarbejdet og censureret af en ortopædkirurg som det eneste sted i Danmark. Der er forskel på om det er en lægeeksaminet eller lægesuperviseret uddannelse. Vores er lægeeksamineret, hvilket betyder der er en læge som oven i købet på jfmi(som den eneste skole) er ortopædkirurg tilstede ved alle eksaminer.

Efter massøruddannelsen har du mulighed for at blive optaget i vores firmamassage netværk. Vi håndplukker vores bedste massører til de massage jobs vi løbende får ind. Mange af skolens massører står desuden først i køen ved kiropraktorer og behandlingssteder rundt om i Danmark.

Desuden får du adgang til vores voksende facebook community, hvor du kan sparre med ligesindede massører, få generel info, dele nyheder om jobs, ledige lokaler og meget andet. Hvert hold på skolen har desunden en facebook gruppe, hvor lektier, møder og spørgsmål besvares.

Uddannelsen indeholder:

 • Praktisk fysiologisk massage
 • Muskellære og teoretisk massage
 • Rigtige arbejdsstillinger og arbejdsteknik
 • Skadesbehandling og sportsskader
 • Teoretisk øvelser i muskellære
 • Klienterhåndtering

Pris for at blive lægeeksamineret massør: kun 22.900,- inkl. undervisningskompendium, øvekort til muskellære, online øvelsesmateriale og gratis klinik til rådighed under massøruddannelsen.

Massøruddannelsens varighed: Ca. 6 måneder mdr.

Næste Aften-holdstart Horsens: Se holdkalender

Download, underskriv og send uddannelseskontrakt til vores skole eller pr. mail post@jfmi.dk
– kun 8-10 pladser pr. hold.

Tilmeld dig Horsens Tilmeld dig Haderslev

Hvad du end vælger, så står der stærke professionelle lærerkræfter til din rådighed!

Med venlig hilsen
Piann Kolling