Jeg (Piann Kolling) har haft massageskolen (Jysk Fysiologisk Massage Institut) siden 1995, både i Århus, Åbenrå, herefter Haderslev, Vejle og Odense.

I dag har jeg Jysk Fysiologisk Massage Institut i Horsens nord, som både er skolen og klinikken hvor jeg behandler mange fantastiske klienter.

Når folk er uddannet massører, så kan de jo det – desværre er der mange forskellige holdninger til kvalitet og kvantitet også i mit fag.

Jeg oplever dygtige massører og bestemt også det modsatte.

Jysk Fysiologisk Massage Institut tilbyder

Krav på min skole, jeg sætter høje krav til mig selv som skoleejer, her mener jeg:

  • Små hold så alle kan følge med
  • Gør opmærksom på der skal læses og arbejdes med pensum, inden folk melder på
  • Ingen E-learning, kun fremmøde på skolen, så eleverne kan få sparring og svar på deres spørgsmål med det samme.
  • At uddanne de bedste massører i Danmark.
  • Support efter uddannelse osv. osv. osv.

Det jeg også sætter en ære i er: at hjælpe min elever i gang, eller gi dem blod på tanden til at komme videre, for som en dygtig behandler, bliver vi aldrig færdig med at udforske nye teknikker og indgangsvinkler, siger jeg efter jeg i snart 30 år stadig ryger afsted efter nye kurser.

Massøruddannelse er altså, hvad den enkelte skoleejer vælger at byde ind med, for nogen er det hurtig uddannelse, andre er det penge og vi ved reelt ikke hvad vores kollegaer udbyder,

Her taler jeg for mig selv, jeg arbejder med hjertet og vil gøre det bedste for at uddanne gode solide behandlere, der også stiler efter at yde optimalt.

Under uddannelsen kan de låne briks på skolen, så de kan starte med elevbehandlinger uden at tænke på etableringsudgifter.

Vælg en massør der har mere end 100 timers uddannelse, og mærk efter om vedkomne levere, hvis der ikke sker en forskel i din problemstilling efter 3 behandlinger, så find på noget andet.

Ha en dejlig dag, husk det er både dig og din behandler der skal være målrettet.