Hvorfor virker behandlingen ikke?

Nogle klienter kommer og siger, “hvorfor hjælper de behandlinger jeg har fået ikke”.

Her er det vigtigt at sige, vi desværre ikke kan hjælpe alle, men rigtig rigtig mange får gode resultater.

For mig er det vigtig at føle ordentlig ind i musklerne, og mærke området godt igennem. Udover det er der også kommunikation med klienten, som f.eks. hvis der er sorg eller traumer der låser kroppen, så kan vi jo behandle i en evighed. Hos mig er det vigtig der sker fremgang indenfor 3 gange, ellers sender jeg klienten videre til nogle samarbejdspartnere der kan noget andet.

Jeg, Piann Kolling, har flere redskaber at arbejde med, og derfor sammensætter jeg en blandet behandling der rammer den enkelte klient.

Zoneterapi akupunktur og massage er lidt af det jeg arbejder med. Den sidste nye uddannelse er ansigts reflex zoneterapi, hvor jeg arbejder i ansigtet, både på bevægeapparatet, lymfe, nerver, og specialprogrammer der gør jeg kan ramme ind i rigtig meget.

Klienthistorie

Betina kom til mig med en ansigtslammelse, der har stået på i 12 år. Det kom fra træk af et åbent vindue i bilen.

Både væske fra øjet og mundvig løb væske og et skævt udtryk i ansigtet.

Efter 12 behandlinger, er vi godt på vej, dog er der stadigvæk skævheder, men det her kræver en del behandlinger. Jeg vil på et tidspunkt sætte før og efter behandlinger ind på siden.

Kort om Piann

Jeg har en positiv tilgang til livet, og til mine medmennesker, og derfor har jeg også mange gode resultater.