Topmenu

Hotstone massage kursus

Terapeutisk-massage-med-varme-sten2Hotstone er et kursus, hvor du lærer at komme i dybden.

Hvad mener vi med det, hotstone er jo wellness ikke?

Nej på kurset er hotstone (termologisk) lige så meget til, at varme musklerne op, og derved afspændes musklen så vi kan komme i dybden.

2 redskaber i et kursus

Selvfølgelig kan du efter kurset også bruge hotstone som wellness, så to redskaber i et kursus, det er da meget praktisk.

Mange kender det, at vi trækker skuldrene op enten fordi vi fryser eller fordi vi er lidt usikre på en situationen.

Muskler omkring nakken spændes op dagligt, og derfor døjer rigtig mange mennesker med hovedpine, og hårde muskler i skuldre og nakke.

Hotstone har som massør givet mig et godt redskab, hvor folk der er meget ømme nu også har en chance for at komme hurtig i mål med at få løsnet op. Der går ikke ret lang tid, ja allerede 5 min. inde i behandlingen, kan jeg mærke en forandring, musklen bliver blød og medgørlig.

Nu går vi den kolde tid i møde, hvor vi spænder pga. kulde, her er hotstone værktøjet virkelig fantastisk. Det er et ekstra tilbud til dine klienter, hvor varmen allerede vil give dig succes.

Bedre effekt ved at kombinere almindelig massage med hotstone

Her i den kolde tid, har jeg super god erfaring med at blande almindelig massage og hotstone. Det gavner dig, fordi du ikke bruger dine tommelfingre, og det gavner klienten med et hurtigt og godt resultat.

Stenene er de samme som der bruges som wellness, og har jeg lige brugt hotstone og har et par stykker tilbage i karet, forkæler jeg da også den næste klient med opVARMNING med hotstone.

Næste kursus lørdag 15 oktober 2016

Har du fået lyst til at tilbyde hotstone til dine klienter, så finder du det næste kursus her.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

God fornøjelse med at betjene dine klienter.

Piann Kolling

P.s.: Kom og besøg vores fantastiske sted og dejlige omgivelse i Horsens og hør mere om vore uddannelser og efteruddannelseskurser til gavn for din karriere og klinik.