Topmenu

Firmamassage sparer virksomheder mange penge

Der er rigtig mange virksomheder der tænker på deres ansatte med en firmamassage ordning.

Fordelene ved at passe godt på sine medarbejder er mange.

  • Mindre stress
  • Færre sygedage
  • Mere effektivitet
  • Større velvære og trivsel

er bare noget af det udbytte firmamassage kan give.

En del ansatte klager til tider over ondt i ryggen, hovedpine og stress; ved at give dem mulighed for at deltage i en massageordning, hvor de jævnligt modtager massage, øges blodcirkulation både til kroppen og hjernen. Det giver større velvære, bedre personligt overskud, større fokus i hverdagen og højner kvaliteten af den effektive arbejdstid. Derudover  føler den enkelte medarbejder at der bliver tænkt på ham/hende, hvilket giver en solid loyalitetfølelse over for virksomheden.

En firmamassage ordning er ofte fradragsberettiget og bør ses som en inverstering for firmaet.

Der er flere måder at køre en massageordning på. Nogle steder får medarbejderne både behandlingsprisen og tiden, andre flexer arbejdstiden og endelig er der nogen der selv betaler et  mindre beløb og så betaler virksomheden resten.

Hvis medarbejderen først skal hjem fra arbeje, derefter hente børn, ud og handle – så nedprioriterer de sig selv, spændingerne forplanter sig i kroppen, og ender i nogle tilfælde ud med sygedage.

De dage hvor massøren kommer på arbejdspladsen ses ofte et højere energiniveau, og en mere positiv stemning i huset.

 

Valg af samarbejdspartner

Det er altid en fordel at vælge en massageordning med et firma, der selv tager hånd om uddannelsen af deres massører, derved er virksomheden sikker på det er de bedste der bliver plukket ud. Vigtigt er det også at der er et netværk, så hvis den enkelte massør bliver syg, kommer der en dygtig vikar til virksomhedsmassagen.

Det er en fordel at vælge behandlere der er RAB (registreret alternativ behandler) da den gruppe massører er påkrævet løbende efteruddannelse. Hvis det ikke er mulig at finde, vil det være med stor fordel at finde en massør med 660 timers uddannelse, der ved hvordan de udreder et problem.

Har I ikke allerede en virksomhedsmassage ordning, så er det en rigtig god invistering.
Og ikke at glemme – dejligt at slippe af med spændinger i ryg, nakke og skuldre.

Læs mere om vores firmamassage ordning her
God fornøjelse!