Elevbehandlinger

Forkæl dig selv med en gang massage til en god pris –

og hjælp vores elever i deres uddannelse

[fourcol_three]

Fysiologisk massage

I forbindelse med uddannelsen af vores nye fysiologiske massører samt videreuddannelse af disse til skadesbehandlere er det ikke nok med teori. For at blive en god behandler er man nødt til at have mennesker i hænderne. Kun med øvelse udvikler man sin teknik som massør.

Dette giver dig mulighed for at booke en tid hos vores elever i forbindelse med deres undervisning. Du får behandling og de har mulighed for sparring hos deres underviser med henblik på evaluering og dygtiggørelse af deres praktiske kompetencer.

I forbindelse med uddannelsen som Lægeeksamineret Massør er der mulighed for at booker tider hverdagsaftener med en varighed af en time. Du medbringer selv et lille håndklæde og lagen.

Pris kun 250.- OBS behandling skal afmeldes senest dagen før ellers går pengene tabt.

Skadesbehandling

Under uddannelsen som skadesbehandler har vi brug for dig der har en helt konkret problematik. Døjer du med rygproblemer, en tennisalbue, sportsskader eller noget endnu uafklaret, som giver vores elever mulighed for at tage en snak med dig om netop dette, observere og teste sig frem, planlægge og udføre en behandling. Du får nye øjne på din problematik og behandling af problemet, og vores elever får troen på de virkelig kan gøre en forskel.

Disse behandlinger vil som regel ligge i løbet af weekenden eller en hverdags aften. Du medbringer selv et lille håndklæde og et lagen.

Pris 300,-  OBS behandling skal afmeldes senest dagen før ellers går pengene tabt.

Hvis dette skulle have din interesse så kontakt endelig skolen for yderligere spørgsmål og bookning af tid.

Tlf. 24400036

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Piann Kolling

 

[/fourcol_three] [fourcol_one_last][/fourcol_one_last]