Massageuddannelse på Fyn

Vi tilbyder nu super lækre undervisningsfaciliteter i Horsens!

Midt i naturen men ikke langt fra hverken E45 eller gode tog og busforbindelser finder du Jysk Fysiologisk Massage Institut Horsens. Vi står dermed naturligvis stadig klar til at uddanne elever fra Fyn!

Vi har valgt, at samle kræfterne og lægge skolerne sammen for, at kunne tilbyde flere og et bredere udvalg af hold løbende. Med fokus på kvalitet og nærværende kompetente undervisere uddanner vi fortsat håndværksmæssigt yderst kvalificerede massører, som vi gør vores ypperste for at klæde på til at stå selvstændigt med erhvervet efter endt uddannelse.

Alt under ét tag

Du vil altså i Horsens kunne tilegne dig din grunduddannelse, overbygning og efteruddannelse med samme ”Hands on” princip gennem forløbet. Vi mener, at for at kunne arbejde med mennesker skal man undervises af mennesker, derfor foretrækker vi at se og tale med vores elever, så der opnås den optimale sparring mellem underviser og elev.

For os er kvalitet et must og kun det bedste er godt nok. Så sørg for at vælge den rigtige skole fra starten – også selvom du måske skal køre lidt efter det!

Skoleleder Piann Kolling
Jysk Fysiologisk Massage Institut
Nordre Strandvej 15, 8700 Horsens
24400036
post@jfmi.dk