Skadesbehandler

Skadesbehandler/ modul 2: I alt 170 timers undervisning.

[fourcol_three]

 • Vi du være specialist indenfor massage?
 • Vil du lære at teste forskellige problemstillinger f.eks discusprolaps og hypermobilitet?
 • Vil du have bedre og hurtigere resultater?
 • Vil du være den klienterne tænker på hver gang?

Som skadesbehandler bliver du i stand til at afdække og behandle rigtig mange former for bløddelslidelser og skader. Du får et godt, solidt kendskab til kroppens opbygning og funktion, samt hvad du som massør kan hjælpe klienterne med. Du bliver en behandler, der virkelig kan gøre en forskel! På skolen ligger kvaliteten helt i top, og derfor har vi ortopædkirurg som censor- fordi vi kan.

Bliv lægeeksamineret  Skadesbehandler og få en lang række nye værktøjer

Du vil blive undervist over ca. 8 måneder med fremmøde på skolen én weekend pr. måned. Der skal i de mellemliggende uger påregnes tid til opgaveskrivning, lektielæsning, studiegruppe og træning i de forskellige teknikker og tests. Kun med tilstrækkelig indsats, øvelse og praktisk erfaring bliver du en dygtig behandler!

Med specialredskaber som holdningsanalyse, muskel- og ledtest vil du opleve fremover hurtigere og mere effektivt at nå frem til gode resultater.

Spørg, observer, test din klient og bliv mere effektiv

Gennem undervisning i udvidet praktisk og teoretisk massageteknik samt bløddelsbehandling lærer du at tage hånd om enkelt problematikker og skader inden for områder som knæ, hofte, albue, dybere rygproblematikker, ischias og skinnebensbetændelse. Du lærer gennem tests, at finde frem til, om det er senen, muskelvævet eller muskel/sene overgang, du har med at gøre.

Du bliver specialiseret i sportsskadebehandling via undervisning i akutte så vel som overbelastningsskader, og hvordan klienten hurtigst og bedst muligt kommer tilbage fra sin skadesperiode. Her er der klienter der kommer med forskellige problemstillinger, hvor du som behandler gør en forskel, og får den hjælp og vejledning du har behov for mens du arbejder.

Du lærer generelt meget mere om, hvornår DU kan hjælpe din klient, og hvornår og af hvilken årsag en af vores samarbejdspartere skal i spil.

 Uddannelsen indeholder:

 • Anamnese – du lærer at stille de spørgsmål til klienten, der giver dig flest mulige oplysninger om din klients historik i forhold til at vurdere, hvor du skal lægge dit fokus i behandlingen.
 • Holdningsanalyse og tests af alle led, hvor du lærer at screene kroppen for, hvor skaden udspringer fra, og om der er særlige problematikker, som f.eks. hypermobilitet eller strukturelle skævheder, der skal tages hensyn til hos klienten.
 • Specifikke tests for cervical og lumbal discus samt låsninger i SI led.
 • Muskeltest for alle de muskler, der kan testes, og MET stræk, som et ekstra redskab i behandlingen.
 • Bindevævsmassage med sugekopper for udrensning og en alternativ tilgang til din dybdegående massage.
 • Afspændende ansigts/hovedbundsmassage.
 • Konkrete cases i form af klientbehandling, som en del af undervisningen.
 • En større skriftlig opgave med speciale efter eget ønske, som præsenteres  for dine med studerende.
 • Udvidet muskellære.
 • Arbejdsteknik for dig som behandler.
 • Skulder diagnostisering, mobilisering og test
 • Og meget mere end det!

Pris for at blive Skadesbehandler: 27.500.- Inkl. undervisningskompendium, et sæt med 4 bindevævskopper, plancher, øvekort til muskellære og online øvelsesmateriale.

NB. Du skal i forvejen være have bestået eksamen som Lægeeksamieneret massør enten her på skolen, eller på en anden skole med minimum 100 timers pensum.

Uddannelsens varighed: Hver undervisningsweekend indeholder 20 timer. Du bliver undervist én weekend om måneden. Fredag fra 16.00 – 21 .00 + lørdag og søndag 9.00-16.00-17.00, derud over vil der være emne opgave der skal laves hjemme eller på skolen, og terpning af muskler og opgaver.

1 måned i forløbet bliver der undervist tirsdage aftner da et klient forløb skal observeres og øves på skolen under supervission. Du har den samme klient 4 x og ser en udvikling i din behandling.

Se kalender for næste holdstart.

Download, underskriv og send din uddannelseskontrakt til vores skole eller pr. mail post@jfmi.dk.

Tilmeld dig

Der er på dette modul plads til ønsker fra kursisterne.

Med venlig hilsen
Piann Kolling

[/fourcol_three] [fourcol_one_last]IMG_1783-1

Tilmeld dig [/fourcol_one_last]