Topmenu

Ledmobilisering

Lær at afhjælpe ledproblemer uden brug af kiropraktik

I alt 12 timers undervisning.

Første trin i kurset bliver at få klarhed over, hvilke ledproblemer kursets deltagere oftest finder hos deres klienter. Formålet er at kunne fokusere på funktionsundersøgelse og behandling, som umiddelbart kan bruges hjemme i klinikken.

Inden kurset får alle de tilmeldte elektronisk tilsendt et fyldigt baggrundsmateriale, som vi tager udgangspunkt i for at have styr på de anatomiske og fysiologiske forhold.

Vi undersøger de led, som vi har valgt at koncentrere os om. Det hører med at kunne afsløre, hvis klienten er så hypermobil, at ledfrigørelse ikke er relevant. Herefter gælder det at løsne det, som er blevet for stramt. Som massører vil vi helst ikke gøre skader, derfor er det godt at kunne metoder, hvor vi bruger minimal kraft, men med stor præcision. Ikke blot selve leddet, men også det bløde væv, der bevæger leddet. Den praktiske del af kurset foregår i 3-personersgrupper, så alle får chancen til at mærke behandlingen og til at få grebene ”ind i fingrene”.

De anvendte teknikker vil være langsom mobilisering, klassisk massage, fasciefrigørelse og måske også lidt oscillation og muskelenergiteknik. Vi bruger ingen ”kiropraktorgreb” (manipulation med hurtige greb, ”klik”, som kræver speciel uddannelse af behandleren og er risikabelt i uøvede hænder))

Hvis du har lyst til at google mestrene inden for ledbehandling, hvis arbejde jeg selv står på skuldrene af, kan jeg give nogle navne: Freddy Kaltenborn, Brian Mulligan, Eyal Lederman.

Kursus indhold:

  • Hvilke problemer kan behandles
  • Funktionsundersøgelse og behandling
  • Praktiske “hands on-teknikker”

Underviser: Gunna Højgård

Kursus pris: 2200,-

Kursets varighed: 12 timer

Se kalender for næste kursus afholdelse.

Download, underskriv og send kursuskontrakten til vores skole eller pr. mail post@jfmi.dk
– kun 8 pladser pr. hold.

 

Download Kontrakt

Vi ses til et spændende kursus!

Med venlig hilsen
Piann Kolling