Topmenu

Kursus i arvævsbehandling

Lær at behandle arvæv – der tit er en overset faktor i forbindelse med problemer i bevægeapparatet

Mange problemer i bevægeapparatet kan hænge sammen med arvæv, som aldrig er blevet behandlet, så det tillader normal passage af nerveimpulser, blod, lymfe og mekanotransduktion.

Husker dine klienter at fortælle om deres ar? Også de diskrete ar efter kikkertoperationer?

Både overfladiske og dybe ar kan være aktive hele livet, så de sender udløbere ud i bindevævet, der skaber stramhed og sammenklæbning der, hvor der burde være fri bevægelighed. I mange tilfælde ses følgerne langt fra selve skadestedet.
Det er ikke et særsyn, at erindringen om skaden eller operationen sidder i vejen for, at klienten får gjort noget ved arret. Det psykiske ar kan være lige så generende som det fysiske.
Forskellige ar skal behandles på forskellige måder, alt efter, hvordan de er opstået, og hvilket væv de findes i. Arvæv kan behandles med et stort spektrum af manuelle behandlingsteknikker.
Et kursus i arvævsbehandling består af lige dele baggrundsteori og ”hands on”. Lær at finde forandringer, som skyldes arvæv. Suppler din ”værktøjskasse” med behandlingsgreb, som strækker og løsner arvævet, så stedet fungerer mere normalt. Tilføj derefter arvævsbehandling til listen over dine faglige kompetencer.

Kurset udbydes af Gunna Højgård
Min baggrund: 40 års erfaring som massageterapeut og underviser i behandlingsteknikker på min egen skole. 2 specialkurser i arvævsbehandling hos Marjorie Brook siden 2015. Egne kurser i emnet i Danmark, Island og på Færøerne.

Kursus indhold:

  • Teoretisk viden om arvævsbehadling
  • Praktisk arbejde med teknikkerne.
  • Konkret fokus på arvævsproblematikker.

Efter tilfredsstillende gennemførelse af kurset udstedes særskilt diplom.

Kursus pris: 1.800.- inkl. undervisningskompendium.

Kursets varighed: 8 timer 

Se kalender for næste kursus afholdelse.

Download, underskriv og send kursuskontrakten til vores skole eller pr. mail post@jfmi.dk

Hent din kontrakt

Vi ses til et spændende kursus!

Med venlig hilsen
Piann Kolling