Topmenu

Bindevævsmassage 16 timer

Bliv en dygtigere massør,  manuelbindevævsmassage og bindevævsmassage med sugekopper: I alt 16 timers undervisning.

  • Hvad er bindevæv?
  • Hvilken betydning har bindevævet for vores krops sundhed?
  • Hvad får vi ud af at målerette vores behandling mod bindevævet som struktur?

Hos jysk fysiurgisk massage institut tilbyder vi i samarbejde med Michael Bonde nu et kursus inden for bindevævsmassage på 16 timer.

På dette kursus i bindevævsmassage vil du både lære at arbejde med sugekopper og manuelleteknikker, hvor du ruller bindevævet med dine fingre. Disse to bindevævsteknikker vil ruste dig til at arbejde med bindevævet over alt på kroppen. Bindevævsterapi kan blandt andet afhjælpe gener fra arvæv, cellulittis forårsaget af væskeophobning i fedtceller og begrænset bevægefrihed.

Hvad er bindevæv?

Bindevæv findes over alt i kroppen, hvilket gør, at det har stor betydning for, hvordan vi oplever bevægefriheden i kroppen generelt. Bindevævet sørger blandt andet for at de indre organer er på plads. De hænger i et fint net af bindevæv, der fæstner både til knogler og muskler, så de hele tiden kan følge kroppens bevægelser. Et sundt og rask bindevæv vil hele tiden sørge for, at der er fint og uhindret gennemstrømning af blod, så både bindevæv og muskler kan blive næret optimalt.

Hvorfor er bindevævsmassage så vigtigt?

Ophobninger i bindevævet kan give gener, der kan hæmme bevægefriheden i kroppen og give dybe smerter helt ind på organ niveau. Personer, der eksempelvis har arvæv efter et operativt indgreb, kan ofte føle en diffus smerte i og omkring det opererede området, da der opstår arvæv. Arvæv bliver efter relativ kort tid stift og rigidt, hvilket kan medføre dybe og diffuse smerter i og omkring området. Ved at arbejde med specielle bindevævsteknikker kan man stille og roligt løsne arvævet, så det igen bliver smidig og gennemtrængelig, så næringsstoffer kan føres uhindret til og fra området.
Ofte vil vi være i stand til at spotte spændinger i bindevævet i huden, da denne vil være forandret, idet blodgennemstrømningen nedsættes til de respektive områder.

Kursus pris: 2.800.- inkl. undervisningskompendium og 4 sugekopper 300,-

Kursets varighed: 16 timer

Se kalender for næste kursus afholdelse.

Download, underskriv og send kursuskontrakten til vores skole eller pr. mail post@jfmi.dk
– kun 8 pladser pr. hold.

Tilmeld Dig

Vi ses til et spændende kursus!

Med venlig hilsen
Piann Kolling