Topmenu

Lægeeksamineret massør

Bliv en dygtig massør med et godt fundament: I alt 110 timers undervisning + lektier.

 • Ønsker du den bedste massøruddannelse på markedet?
 • Brænder du for at arbejde med mennesker?
 • Vil du se resultater af dit arbejde?
 • Ønsker du nye jobmuligheder?
 • Ønsker du et godt fundament som behandler?

Med en massageuddannelse, som lægeeksamineret massør hos os, har du en solid værktøjskasse (en super god grunduddannelse), hvor der er plads til alle specialværktøjerne (mange spændende efteruddannelses muligheder). Rent praktisk lærer du at give en helkropsmassage og mærke og løsne spændinger i musklerne, og teoretisk lærer du primært om muskler, knogler og led.

Lær at løsne spændinger og lindre smerte med fysiologisk massage

Som færdiguddannet massør kan du give en effektiv massage, løsne spændinger og gøre en forskel på almindelige spændingsproblemer som hovedpine, ischias problemer, ondt i ryggen og meget mere, her kan du se resultater af dit arbejde med det samme, og har mulighed for at starte din klinik.

På massørskolen,  bliver du undervist én fast dag, en gang om ugen over 20 uger, undervisningen foregår på skolen (ikke e-learning) på  aftenhold (se kalender).

Undervisning efter dine behov

I massøruddannelsen går vi meget op i at den enkelte elev er med i undervisningen, derfor er undervisningen indlevende, grundigt forklaret og visuel. Det er en nødvendighed at læse på lektier fra gang til gang.
Kræves der evt. en ekstra undervisningstime for at du kan forstå stoffet, så finder vi ud af hvordan vi kan passe det ind..

Nedenfor kan du se en video med elevudtalelser fra nogle af dem, der har gået på massørskolen

Se flere udtalelser fra elever her

Et nyt netværk, der rækker ud over massørskolen

Massøruddannelsen er på et fagligt højt niveau, og der skal påregnes 8-10 timers lektielæsning pr. uge, alt efter hvor god du er til indlæring. Du får adgang til elev login her på bliv-massør.nu, hvor du vil finde online øvelsesmateriale under din uddannelse med videoer, opgaver og tips mm. Disse videoer tæller ikke med i det samlede timeregnskab som det gør på nogle skoler. Kun en hjælpende hånd for at gøre dig endnu bedre.

Alle eksaminer er udarbejdet og censureret af en ortopædkirurg.

Efter massøruddannelsen har du mulighed for at blive optaget i vores firmamassage netværk. Vi håndplukker vores bedste massører til de massage jobs vi løbende får ind.

Desuden får du adgang til vores voksende facebook community, hvor du kan sparre med ligesindede massører, få generel info, dele nyheder om jobs, ledige lokaler og meget andet. Hvert hold på skolen har desunden en facebook gruppe, hvor lektier, møder og spørgsmål besvares.

Uddannelsen indeholder:

 • Praktisk fysiologisk massage
 • Muskellære og teoretisk massage
 • Rigtige arbejdsstillinger og arbejdsteknik
 • Skadesbehandling og sportsskader

BONUS:

 • Klinikdrift, 10 timers undervisning bl.a. varetaget af revisor, er indlagt i uddannelsen. NB. er du fraværende den pågældende dag koster modulet når du selv vælger at melde til 1200,-
 • Gavekort på 1000,- til vores samarbejdspartner CBIT ( kan bruges til kurser, hjemmeside, Facebook markedsføring, onlinebooking mm)

Pris for at blive lægeeksamineret massør: kun 13.900,- inkl. undervisningskompendium, øvekort til muskellære, miniskelet (låneskelet), online øvelsesmateriale og gratis klinik til rådighed under massøruddannelsen.

Massøruddannelsens varighed: Ca. 6 mdr.

Næste Aften-holdstart Horsens: Se holdkalender

Download, underskriv og send uddannelseskontrakt til vores skole eller pr. mail post@jfmi.dk
– kun 8 pladser pr. hold.

Hent din kontrakt

Hvad du end vælger, så står der stærke professionelle lærerkræfter til din rådighed!

Med venlig hilsen
Piann Kolling